Metro

Disa lagje të Prishtinës e Ferizajt vërshohen nga insektet e ujit

Disa lagje të Prishtinës e Ferizajt vërshohen nga insektet e ujit
 

Banorë të disa lagjeve në Prishtinë po përballen me insektet që kanë pushtuar hyrjet dhe apartamentet.

Insektet e njohura me emrin “water bugs”, depërtojnë nëpër gypat e kanalizimit dhe shkaktojnë 33 sëmundje, shkruan sot Koha Ditore.