Metro

Ngricat në trotuare rrezikojnë banorët e Prishtinës

Ngricat në trotuare rrezikojnë banorët e Prishtinës
 

Moslargimi i borës dhe krijimi i ngricave në trotuaret e rrugëve të Prishtinës po rrezikon qytetarët nga ndonjë lëndim i mundshëm.

Të paktën kështu thonë vet ata. Tashmë po bëhen dy javë kur Berat Azemi, banor i lagjes “Tophane”, ka thyer gishtin për shkak të rrëshqitjes, pikërisht në trotuaret e lagjes së tij.