Metro

VV-ja akuzon Komunën e Prishtinës se as gjatë 2018-s nuk i rregulloi shkallët e Arbërisë

VV-ja akuzon Komunën e Prishtinës se as gjatë 2018-s nuk i rregulloi shkallët e Arbërisë
Foto: Ilustrim/Koha

Përplasjet e akuzat mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Komunës së Prishtinës, nuk kanë të ndalur.

Këtë herë, VV-ja akuzon Komunën për mosrregullimin e shkallëve të Arbërisë.