Metro

Përfaqësues të punëtorëve denoncojnë rastet e keqpërdorimeve në “Stacionin e Autobusëve” të Prishtinës

Përfaqësues të punëtorëve denoncojnë rastet e keqpërdorimeve në “Stacionin e Autobusëve” të Prishtinës
Foto: Koha / ilustrim
 

Përfaqësues të punëtorëve të NPL “Stacioni i Autobusëve” Sh.A. Prishtinë, me anë të një letre të dërguar përmes postes elektronike, bëjnë të ditur për, siç e kanë cilësuar ata, keqpërdorimet e pasurisë shoqërore në NPL “Stacioni i Autobusëve” Sh.A. Prishtinë.

“Po ju drejtohemi me qëllim të publikimit dhe demaskimit të keqpërdorimeve të pasurisë shoqërore në një rast konkret e që është NPL ‘Stacioni i Autobusëve’ Sh.A. Prishtinë”, nis letra, të cilën në vazhdim po e publikojmë të plotë.