Lokalet 2021

Kronika Zgjedhor/ AAK-ja premton festival për Malishevën e treg modern në kryeqytet

 

Me një video rreth 4-minutëshe, ku disa persona lavdërojnë punën e kryetarit të Komunës së Deçanit, e ka filluar ditën Bashkim Ramosaj.

Kandidati i AAK-së, i cili synon mandatin e dytë në Deçan, ka shkruar se është i lumtur që ka arritur të kthejë besimin e tyre me punë dhe se nuk do të ndalet deri në realizmin e premtimit të fundit.