Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ LDK-ja premton ujë të pijshëm, kanalizim e infrastrukturë nëpër komuna

Foto: KTV
 

Kandidatët për kryetarë të komunave nga Lidhja Demokratike e Kosovës të dielën kanë bërë fushatë kryesisht nëpër fshatra.

Anton Quni, i cili po synon që të marrë postin e kryetarit të Prizrenit, ka vizituar Velezhën dhe disa fshatra përreth për të cilat ai tha se janë lënë pas dore pa asnjë investim.