Lifestyle

Ushqimi që nuk duhet t'i konsumoni për të shmangur sëmundjet e zemrës

 

Yndyrat janë të nevojshme për mbarëvajtjen e funksioneve në organizëm, por jo të gjitha syresh janë të shëndetshme, veçanërisht për burrat dhe djemtë.

I tillë është rasti i yndyrave trans të cilat kur janë në gjendje natyrale (tek shtazët) nuk janë aq të dëmshme, por kur ato janë artificiale, janë shkatërrimtare për shëndetin.