Lifestyle

Drithërat që janë të dobishme kundër sëmundjeve të zemrës

 

Drithërat e papërpunuara po shihen si një element ushqimor shumë i mirë kundër sëmundjeve të zemrës.

Kjo qëndron për drithërat që janë pa sheqerna të shtuara dhe pa ngjyrues.