Lifestyle

Pesë mënyrat për ta shmangur rritjen e sheqerit në gjak

 

Ndërsa jeta jonë bëhet më e ngarkuar, mund të jetë e lehtë të harrojmë të hamë ose të zgjedhim të injorojmë shenjat e dukshme të urisë.

Duke i injoruar këto shenja, mund të shkaktohet një reagim i cili ju bën të ndiheni nervoz dhe mjaft të lodhur, raporton “The Sun”.