Lifestyle

Pse fjetja e tepërt dëmton shëndetin – flasin ekspertët

 

Një numër i madh i njerëzve ankohet për probleme me pagjumësinë dhe me orarin e shkurtër të gjumit.

Por, edhe të fjeturit jashtë mase mund të shkaktojë telashe shëndetësore, kanë bërë të ditur njohësit e kësaj çështjeje.