Lifestyle

Si ta përballoni vapën

Foto: Flickr
 

Në kulmin e ditëve të nxehta të verës, jetesa pa kondicioner është sfiduese dhe shumë e parehatshme.

Të themi të drejtën, pa kondicioner në verë është e pamundur të jetosh, megjithatë ka njerëz që për arsye të ndryshme nuk e instalojnë dot atë në shtëpi.