Lifestyle

Omicroni shton shqetësimet për COVID-in e gjatë dhe shkaqet e tij

Më shumë se një vit pas përballjes me COVID-19, Rebekah Hogan ende vuan nga dhimbjet e kokës dhe lodhja që e kanë lënë atë të paaftë ta bëjë punën e saj të infermierisë ose të merret me aktivitetet shtëpiake (Foto: AP)
 

Më shumë se një e treta e të mbijetuarve të COVID-19 sipas vlerësimeve do të zhvillojnë probleme të tilla të vazhdueshme. Tani me Omicronin, që po përhapet në të gjithë globin, shkencëtarët po garojnë për të gjetur trajtime përpara një shpërthimi të mundshëm në rastet e gjata me COVID

Më shumë se një vit pas përballjes me COVID-19, Rebekah Hogan ende vuan nga dhimbjet e kokës dhe lodhja që e kanë lënë atë të paaftë ta bëjë punën e saj të infermierisë ose të merret me aktivitetet shtëpiake.

COVID-i i gjatë e ka vënë në dyshim vlerën e saj si grua e si nënë.