Lifestyle

Lëngu i qepës për aneminë dhe uljen e sheqerit në gjak

 

Qepa është një aleat kundër shumë problemeve. Qepa është pjesë e familjes botanike të zambakut dhe njihet për vlerat e saj shëndetësore.

A ju ka pickuar ndonjëherë bleta? Nëse po, duhet të dini që lëngu i qepës ofron lehtësim të menjëhershëm. Vuani nga pagjumësia? Pini lëng qepe për një gjumë të qetë.