Lifestyle

Vaksina e Pfizerit dështon të prodhojë imunitetin e pritur te fëmijët

 

Prodhuesi i vaksinave Pfizer ka thënë se provat e vaksinës së saj te fëmijët e moshës 2 deri në 5 vjeç tregojnë se ajo nuk siguroi imunitetin e pritur tek fëmijët e kësaj moshe, dhe po shton një dozë të tretë.

Kompania vendosi të shtojë dozën e tretë për të gjithë fëmijët dhe foshnjat e moshës 6 muaj deri në 5 vjeç pasi këshilltarët e saj të jashtëm hodhën një vështrim në të dhënat e deritanishme.