Lifestyle

Kuptimi i ëndrrës duke rënë dhëmbët

 

Ëndërrimi sikur humbni dhëmbët tuaj të përparmë lidhet me humbjen e kontrollit të vetes ose të tjerëve, me ndjenjën e pafuqisë, me lodhjen nga përballja me situata të vështira, si në fushën profesionale ashtu edhe në atë sentimentale

Ëndrrat janë një manifestim i rëndësishëm i përpunimit tonë psikologjik, ato na ndihmojnë të riorganizojmë ato emocione të thella që përjetojmë ndërsa jemi zgjuar. Të kesh një ëndërr të përsëritur, specifike, mund të ketë një kuptim të saktë, e nënndërgjegjshmja dëshiron të të tregojë diçka. Kur keni një jetë stresuese, për shembull, ëndrrat kanë tendencë të pasqyrojnë agjitacionin që jeton brenda jush, duke u shprehur me një seri simbolesh shumë të zakonshme.

Edhe nëse nuk keni pasur kurrë një prishje të dhëmbëve gjatë gjithë jetës suaj, mund të ndodhë që të shihni ëndërr sikur humbni dhëmbët, një nga ankthet më të përsëritura që na shqetësojnë gjumin. Shpesh ëndrra ndihet aq e vërtetë, saqë kur zgjoheni e ndieni gojën vërtet keq. Nëse ndodh në mënyrë të përsëritur, mund të ketë një problem që duhet rregulluar. Të ëndërrosh që të bien dhëmbët mund të lidhet me një periudhë dobësie ose të shkaktohet nga stresi psikologjik: zbulo se si të interpretosh ëndrrën dhe të gjitha kuptimet e saj.