Lifestyle

Çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje kur ushtroni në temperatura të larta?

 

Ushtrimet në temperatura të larta gjatë muajve të verës mund të sjellin tendosje shtesë në trup, andaj është e rëndësishme të njihni kufijtë dhe të dëgjoni ato që trupi na tregon.

Aktiviteti fizik në temperatura të larta mund të jetë i rrezikshëm. Mund të çojë në rritje të niveleve të stresit dhe sëmundjeve të lidhura me nxehtësinë, duke përfshirë goditje të nxehtësisë dhe dehidrim.