Lifestyle

Sot Dita Botërore e Miqësisë

Foto: Ilustrim
 

Dita Botërore e Miqësisë, pavarësisht se festohet në ditë të ndryshme në vende të ndryshme, zyrtarisht festimi i saj daton më 30 korrik.

Dita Botërore e Miqësisë, është një ditë ku më së shumti duhet të falënderohen miqtë që keni pranë, të vlerësoni ata dhe të shprehni se sa me fat jeni që i keni.