Lifestyle

Pse pjepri nuk duhet shoqëruar me asnjë frut tjetër

 

Pjepri është një nga frutat më të mira për shëndetin e njeriut.

Ai përmban shumë fibër dhe ujë, një kombinim që parandalon konstipacionin dhe mirëmban shëndetin e sistemit tretës.