Lifestyle

Pija më e mirë për detoksifikim në muajt e ngrohtë të verës

 

Limon, fara chia dhe bëhuni gati për sfidën tri-ditore të detoksifikimit.

Uji me limon dhe farat chia kanë një aftësi të mrekullueshme për të detoksifikuar trupin dhe për të përshpejtuar metabolizmin. Kjo e fundit ndihmon së tepërmi në djegien e shtresave dhjamore.