Lifestyle

Patëllxhani, vlerat për aneminë, zemrën dhe trurin

 

Patëllxhani nuk është një perime. Patëllxhani është një frut botanik që gatuhet si një perime.

Ai i përket familjes Solanacaea që ka lidhje me domatet, specat dhe patatet.