Lifestyle

Studiohet mundësia e lidhshmërisë mes reagimit të zemrës dhe vaksinës për COVID-19 tek adoleshentët

Foto: AP
 

Autoritetet shëndetësore po përpiqen të gjejnë nëse problemet me zemër që mund të ndodhin bashkë me lloje të ndryshme të infeksioneve, mund të jenë efekte anësore të rralla tek adoleshentët dhe të rinjtë pas dozës së dytë të vaksinës për COVID-19.

Një artikull mbi shtatë djem të rinj amerikanë, është në mesin e raporteve të fundit për sëmundjet e zemrës të zbuluara pas vaksinimit për koronavirus, edhe pse lidhja me vaksinën nuk është vërtetuar.