Lifestyle

OBSH: Orari i gjatë i punës mbyt 745.000 persona në vit

 

Orari i gjatë i punës është duke vrarë qindra mijëra persona në vit, sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Studimi i parë i këtillë global ka gjetur se 745.000 persona kanë vdekur në vitin 2016 nga sulmi në tru dhe sulmi në zemër për shkak të orarit të zgjatur.