Lifestyle

Tri lloje të mira të çajit për t’i konsumuar para gjumit

 

Ju nuk duhet të hani ushqime të rënda para se të shkoni në shtrat pasi kjo mund të ndikojë negativisht në tretjen tuaj dhe më pas në ritmin e gjumit.

Nutricionistët rekomandojnë që të pini një nga këto tri lloje çaji para gjumit, pasi që ata nuk përmbajnë kafeinë, janë të shëndetshëm, të mirë për tretjen dhe shëndetin e zorrëve.