Lifestyle

Pijet energjike të cilat mund t’i përgatisni lehtë dhe shpejtë

 

Jeni të lodhur dhe doni t’i rikuperoni forcat sa më shpejt? Pijet energjike për momentin kanë shumë publicitet dhe premtojnë se ju sigurojnë energjinë për të cilën keni nevojë, përmes substancave të ndryshme stimuluese.

Në nivel botëror, pijet energjike promovohen me të madhe në më shumë se 165 vende, përfshirë shtetet e Bashkimit Evropian. Megjithatë, vitet e fundit është vënë në diskutim dëmi, në termat e shëndetit, që vjen nga përdorimi i papërgjegjshëm i këtyre pijeve.