Lifestyle

Mënyra e duhur për dezinfektimin e telefonit celular

Mënyra e duhur për dezinfektimin e telefonit celular
 

Njerëzit, dashje pa dashje, janë të varur ndaj telefonit celular.

Atë e mbajmë gjithnjë në duar, ua japim të tjerëve dhe e lëmë në sipërfaqe nga më të ndoturat.