Lifestyle

Gjashtë arsyet pse lëkura juaj ka nevojë për Vitaminë C

Gjashtë arsyet pse lëkura juaj ka nevojë për Vitaminë C
 

Vitamina C mban fronin e ushqyesve më të nevojshëm për organizmin, imunitetin por edhe shëndetin e paraqitjen e lëkurës.

Kjo vitaminë, shërben si anktioksidant dhe i jep lëkurës bardhësinë dhe shkëlqimin rinor e të shëndetshëm, thonë dermatologët.