Lifestyle

Një sallatë me kastravec e hudhër për të luftuar hipertensionin

 

Sipas Shoqërisë Amerikanë të Shëndetit të zemrës çdo vit e më shumë po shtohen rastet e personave të prekur nga hipertensioni.

Përveç mjekimeve, një rol të rëndësishëm luan dhe ushqimi që konsumoni në parandalimin apo trajtimin e kësaj sëmundjeje. Hipertensioni tanimë ka filluar të shfaqet që në moshë të re, diçka që para dy dekadave ishte ende e pamenduar.