Lifestyle

Lidhja midis sheqerit dhe dhimbjes së kokës

Lidhja midis sheqerit dhe dhimbjes së kokës
 

Sheqeri edhe pse i shijshëm është gjithashtu një nga shkaqet kryesore të problemeve të shumta shëndetësore, përfshirë edhe dhimbjen e kokës.

Fatmirësisht ato janë mjaft të lehta për t’u parandaluar dhe nuk do t’ju duhet të hiqni dorë nga ëmbëlsirat përgjithmonë.