Lifestyle

Si t’i përmbahemi orarit të ushtrimeve kur jemi të zënë?

Si t’i përmbahemi orarit të ushtrimeve kur jemi të zënë?
 

Nëse një rutinë e re del nga binarët, është e lehtë që të hiqni dorë plotësisht. Me një orar shumë më të ngjeshur, Brigid Delaney na mëson se si t’ia dalim në krye.

Rrallëherë rrugëtimi ynë shëndetësor dhe i fitnesit ndjek një vijë të drejtë. Zakonisht në javën e tretë të janarit, shprehitë e mira të filluara në ditët e para me shumë motivim dhe me energji të madhe të vitit të ri fillojnë të lëkunden.