Lifestyle

Dalloni vlerat e frutave dhe perimeve sipas ngjyrave

Dalloni vlerat e frutave dhe perimeve sipas ngjyrave
 

Një nga këshillat më të mira për shëndet të mirë është ngrënia e sa më shumë frutave dhe perimeve në ditë.

Falë ngjyrave të mrekullueshme që ato i gjejmë në treg, frutat dhe perimet na mundësojnë një ushqyerje “të ylbertë” të mirë jo vetëm për barkun, por edhe për trurin.