Lifestyle

Si kurohet pagjumësia?

 

Romë, 21 dhjetor – Pagjumësia është një çrregullim që mund të ketë nivele të ndryshme të intensitetit dhe ashpërsisë, shkruhet në faqen e internetit farmaciauno.it. transmeton ATSH

Pagjumësia mund të jetë e rastit, prandaj lidhet me faktorë të veçantë të tillë si reagimi jetësor, sëmundja ose gjendje të veçanta ankthi dhe agjitacioni.