Lifestyle

Konsumoni sa më shumë fruta dhe perime

Konsumoni sa më shumë fruta dhe perime
 

Frutat dhe perimet janë burim i pasur i fibrave natyrale, vitaminave, mineraleve dhe përbërësve tjerë për të cilët trupi ka nevojë për të funksionuar si duhet.

Ato po ashtu përmbajnë sasi të ulët të kalorive dhe yndyrës.