Lifestyle

Përfitimet për shëndetin nga lënia e cigares

 

Kur e lini pirjen e duhanit, përfitimet shëndetësore janë të sigurta, në planin afatshkurtër dhe afatgjatë. Këtu janë disa efekte pas disa kohe, sipas perceptimit të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, shkruhet në faqen e internetit Fondazioneveronesi.it, transmeton ATSH.

Ka përfitime të menjëhershme dhe afatgjata për të gjithë duhanpirësit duke lënë duhanin: