Lifestyle

Moderna aplikon në SHBA dhe Evropë për aprovimin e vaksinës së saj për Covid

Moderna aplikon në SHBA dhe Evropë për aprovimin e vaksinës së saj për Covid
 

Moderna është duke aplikuar në SHBA dhe Evropë për aprovim emergjent të vaksinës së saj për koronavirus, në mënyrë që të mund të rekomandohet për përdorim më të gjerë, shkruan BBC.

Rregullatorët do të shikojnë të dhënat e testimeve të vaksinës mRNA dhe do të vendosin nëse është e sigurt dhe efikase për të rekomanduar atë për përdorim.