Lifestyle

Trajtimi i depresionit me kura natyrale

Trajtimi i depresionit me kura natyrale
Foto: Ilustrim

Depresioni është një shqetësim emotiv që mund të ketë efekte në shëndetin fizik dhe mendor.

Është një gjendje trishtimi i thellë dhe personi që vuan humb çdo interes drejt aspekteve të jetës që ishin të rëndësishme më parë. Por ka disa kura natyrale për të trajtuar depresionin.