Lifestyle

“Lodhja pandemike” është reale dhe po përhapet

“Lodhja pandemike” është reale dhe po përhapet

Numri i rasteve të infektimeve me koronavirus sërish është në ngritje kudo në botë, por paniku i shkaktuar nga ngritjet e reja të rasteve dhe hospitalizimeve përbën një gjë krejtësisht tjetër.

“Lodhja pandemike”, për të cilën e përditshmja amerikane “Wall Street Journal” kishte raportuar në fillim të kësaj jave, është përhapur botërisht dhe, pas shtatë muajve të tërë të shmangies së kontakteve fizike dhe vendeve publike, njerëzit kanë filluar t’i anashkalojnë masat e mbrojtjes.