Lifestyle

Aplikacionet për gjumë – më shumë të dëmshme sesa të dobishme

Aplikacionet për gjumë – më shumë të dëmshme sesa të dobishme
Foto: Ilustrim

hëllime apo fishkëllime, aplikacionet e zhurmave të bardha janë shkarkuar nga miliona njerëz përreth tërë botës, duke shpresuar se do të flenë më mirë. Sidoqoftë, studiuesit sugjerojnë se nuk ka prova se ato funksionojnë, e madje mund të jenë edhe të dëmshme.

Zhurma “e bardhë” paraqet tingujt fishkëllyes të të gjitha frekuencave që njerëzit mund t’i dëgjojnë teksa dalin thjesht dhe me intensitet të njëjtë.