Lifestyle

7 mënyra si të jemi të shëndetshëm gjatë valës së koronavirusit në vjeshtë

 

Vala vjeshtore e koronavirusit tashmë ka arritur dhe po pasohet nga një mot natyrisht më i ftohtë si dhe nga hapja e shkollave. Sezoni i gripit mund ta përkeqësojë gjendjen me pandeminë, kjo gjë është e sigurt. Pritet që gjatë muajve të ardhshëm të shtohen infektimet, numri i të shtruarve në spital dhe numri i vdekjeve, pasi edhe temperaturat ulen çdo ditë e më shumë. Por, kjo nuk do të thotë se vjeshta dhe dimri juaj duhet të jenë të rënda detyrimisht.

Më poshtë keni shtatë mënyra se si mund të jeni të shëndetshëm fizikisht dhe psikikisht dhe si t’i shijoni këta muaj të ftohtë: