Lifestyle

Shkencëtarët gjermanë janë të bindur: Pelini i ëmbël mund të shërojë të sëmurët nga koronavirusi

Shkencëtarët gjermanë janë të bindur: Pelini i ëmbël mund të shërojë të sëmurët nga koronavirusi

Bota është në garë për zbulimin e vaksinës kundër koronavirusit, ndërkaq tani shkencëtarë nga Instituti Max-Planck në Potsdam, theksojnë që pelini i ëmbël mund të ketë ndihmë të jashtëzakonshme.

Cilësitë e tij shëruese vërtet janë të pabesueshme dhe është shumë i dobishëm në shërimin e të gjitha simptomave të koronavirusit. Hulumtuesit kanë në dispozicion rezultatet, të cilat zgjojnë shpresë për fillim të hulumtimeve klinike.