Lifestyle

Pandemia po ndryshon përgjithmonë rutinën tonë të bukurisë

Pandemia po ndryshon përgjithmonë rutinën tonë të bukurisë

Para një dekade, një studim nga University College London, bëri një studim të madh ku u gjet se njerëzve u duhen mesatarisht 66 ditë për të ndryshuar mënyrën e jetës ose veset.

Tash pas shumë ditëve të izolimit për shkak pandemisë, dhe shumë muajve pa palestra, manikyre, apo injektime të botoksit, gratë përgjatë botës po përballen me të njëjtën pyetje. A do të mësohemi me një qëndrim më të lehtë ndaj bukurisë dhe fitnesit?