Lifestyle

Ende nuk dihet pse noti rrit apetitin

Ende nuk dihet pse noti rrit apetitin

Njerëzit shpesh janë të besimit se ushtrimet i bëjnë më të uritur.

Por për një person të zakonshëm, është dëshmuar se ushtrimet e ulin apetitin dhe nuk çojnë deri te shtimi i të ushqyerit në të njëjtën ditë.