Lifestyle

“Gucci” e ka lansuar koleksionin e ri nga materialet bio

“Gucci” e ka lansuar koleksionin e ri nga materialet bio

Marka luksoze italiane, “Gucci”, e ka lansuar kampanjën e koleksionit më të ri të tyre, që është i parI i linjës së produkteve “Gucci Circular Lines” të dizajnuara nga Alessandro Michele. Por e veçanta e këtyre produkteve është se ajo janë krijuar nga materiale të ricikluara, organike dhe të qëndrueshme.

Fushata reklamuese me titull “Off The Grid” i përfshinë yje të talentuar nga fusha të ndryshme si: Jane Fonda, Lil Nas X, King Princess, Miyavi dhe David de Rothschild.