Lifestyle

Cilat produkte të shtëpisë duhet t’i ndërroni kohë pas kohe?

 

Në botën e mirëmbajtjes së shtëpisë është mirë që herë pas here të bëhet zëvendësimi i disa gjërave, si p.sh mbulesat e jastëkut apo peshqirët. Por, ka edhe gjëra shtëpiake të cilët duhet patjetër t’i ndërrojmë, dhe atë sa më shpesh që është e mundur.

Nëse i përdorni këta artikuj më shumë se që duhet, atëherë rrezikoni në shpërndarjen e baktereve, papastërtive apo pluhurave, nëpër gjithë shtëpinë.