Lifestyle

A po shkakton pandemia vetëvrasje?

A po shkakton pandemia vetëvrasje?

Pasojat e pandemisë së koronavirusit në shëndetin mendor vetëm sa kanë filluar të manifestohen dhe ende është tepër herët për të matur ndikimin e vërtetë.

Pandemia është një tjetër lloj i kataklizmit – një kërcënim i vazhdueshëm, i njohur pak, një pasojë psikologjike dhe fizike, përcjell KOHA shkrimin e NYT.