Lifestyle

Kura me 12 limonë dhe hirrë për tretjen dhe shëndetin e stomakut

Kura me 12 limonë dhe hirrë për tretjen dhe shëndetin e stomakut
 

Në ditët e nxehta të verës, limonatat me fruta të freskëta janë më të mirat jo vetëm për të shuar etjen por edhe për të marrë ushqyesit e nevojshëm. Në recetën e mëposhtme, do të mësoni se si të përgatisni një limonatë të freskët e shumë të shijshme e cila përmban shumë probiotikë dhe përdoret si kurë për stomakun dhe imunitetin.

Përbërësit: