Lifestyle

Shpëlarësit e gojës mbrojnë nga Covid-19

Shpëlarësit e gojës mbrojnë nga Covid-19

Shpëlarësit e gojës kanë potencialin për të na mbrojtur kundër Covid-19, pasi vrasin virusin përpara se të infektojë qelizat njerëzore.

Kështu thuhet në një studim të ri nga Universiteti i Kardifit, shkruan Daily Mail, transmeton K.J. Studimi i tyre është mbështetur nga shkencëtarë në Kanada, SHBA dhe Spanjë.