Lifestyle

Simptomat se keni mungesë të vitaminës C

 

Vitamina C është e rëndësishme për forcën e kockave dhe dhëmbët e fortë, dhe është gjithashtu thelbësore për marrjen e hekurit, ndër të tjera.

Trupi ynë ka nevojë për vitaminë C në mënyrë që plagët të shërohen, dhëmbët dhe kockat tona të jenë të forta.