Lifestyle

Njerëzit po flenë më gjatë dhe më keq gjatë karantinës

Njerëzit po flenë më gjatë dhe më keq gjatë karantinës
 

Është e vërtetë se njerëzit po flenë më shumë gjatë karantinës, por gjumin e natës po e bëjnë më keq për shkak të ndryshimit të rutinës dhe brengave të përgjithshme.

Sipas një studimi të fundit u zbulua se të rriturit në jetën para pandemisë së koronavirusit, flinin 6 orë e 43 minuta në ditë. Por, pas pezullimit të aktiviteteve dhe obligimeve të mëngjesit, siç është rruga për në punë apo dërgimi i fëmijëve në shkollë, tani njerëzit po kanë mundësi të flenë më gjatë, transmeton Koha..