Lifestyle

Ushqimet që japin shumë energji

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Kur vjen puna tek kafeja, në botë identifikohen lehtë tre kategori njerëzish: ata që nuk e imagjinojnë jetën pa kafe, ata që nuk e pinë kurrë kafenë dhe ata që duan të heqin dorë prej saj, por nuk e marrin guximin.

Pandemia e COVID-19 padyshim është një sfidë e madhe për dy prej këtyre kategorive. Pavarësisht mungesës, dalëngadalë shumë njerëz po mundohen t’ia dalin mbanë edhe pa kafe, duke ndihmuar kështu organizmin të kalojë një tranzicion më të butë.