Lifestyle

Problemet me shpinë - Gabimet që bëni çdo ditë dhe si t’i shmangni ato

Problemet me shpinë - Gabimet që bëni çdo ditë dhe si t’i shmangni ato
 

Problemet e shpinës janë ndër më zakonshmet që prekin secilin prej nesh. Ato bëhen deri edhe të padurueshme ndërsa shkaktojnë vështirësi të mëdha në lëvizje dhe aktivitetin e përditshëm.

Por ajo që ne nuk dimë është se pa dashje jemi vet ne shkaktarët kryesorë të dhimbjeve të shpinës.